Thursday, January 7, 2010

:+:NabiLa lagi... :) :+:

Hari ni asyik nak cerita psl Nabila je... :P ..
( bosan ke bace??hahaa....tp sy adalah sgt sukerrr.. )
nape ye??sbb mama tgh syahdu sorang2 ni..uwaaaa...
Nabila tido awal ari ni..sbb baru lepas kene marah ngan mama...
Nakal sgt la...buat sepah tp x nk kemas...
Bile mama marah..die marah mama blk...
Skrg ni byk sgt perangai die..asyik merengek cam baby baru lahir...
Apekah????hurmmmm.............

Smlm...papa jemput mama...
Sementara tggu mama...............papa nk repair kete jap kt kedai dpn umah jer...
Bwk la skali anak dara ni...
Baik je duduk mkn aiskrim... :)

Dah settle repair kete..
Papa bwk Nabila bg fish mkn.............
Smbil2 main kt playground...... :P

Gambar2 di atas diambil dr hp papa.. :) ..
Sebenarnya nk cari pic g funfair ari tu........tp terjumpa pic lain plak...
Pic funfair ntah mane..
Nti la bebile tepek... :P..

Bile dh godek2 pic hp ni kan..
Mula la jumpa pic2 lama..
Layan jap.........

Pic bwh ni...masa Nabila 10 mos++ ...
Baru nk mula jalan jatuh org ckp... :)
Lain sgt muka masa kecik2...

Ni dh besar skit.......... :)
Rambut lum pjg sgt lg...

Yg ni masa rambut ala2 boboy...
Pendek.........hehe...

Sesekali layan pic lame ni seronok jugak...
Byk pic2 lame Nabila dr mula lahir........ :P ........
Lain sgt muka kecik2....
Tp pelik Nabila ni..nk kata ikut muka mama...tak rasenye..
Muka papa pun bukan...hurrmmmmm.........

^_^

10 comments:

BuLaN iTu aKu said...

heheh.
shumelnye nabila..
nakal ye buat sepah..
hehehehe...

aNa SuZaNa said...

ina..
pasni ina akan lalui mcm yg kak ana rasa..hehe..sgt mencabar bila dia nk dpt adik br//dan sgt menduga bila nak bahagi kasih syg..

mummyseri said...

biasala ina..nk manja2 ngan mamanya tu..n nnt kalo da ada adik msti nabila nk prhatian lebih..bkn ape dorang takot tak syg dorang lagi..;)
comel je mase kecik ..mmg lainla muke nabila ek..

sweets said...

beza ms kecik & skarang..
dh bsr sikit ni, perangai pun lain.
makin mcm2...nguji kesabaran mama dia..akak tengah lalui skarang ni..he..

ina tahniah preggy hope kali ini ok..

zarin said...

sukanya tengok nabila masa pakai red top tu...cute je..

POSH76 said...

tak bosan suker dgr citer si comei ni

dia tau mummy dia nak dpt baby tu ..hehe

budak2 la ni smart kene psiko tak leh nak marah2..

Rinna said...

Alaa biasa laa budak2kan.. nak manja2 kan..

comey nabila kecik2..cute.. :)

sheila said...

nabila tau dia dah nak ada adik..tu yg lain mcm je prangai dia tu..mintak dimanjakanlah tu

ana said...

ina nak dpt bb lagi ke?..awat kak tak tahu?..ke terlepas pandang...

bila due?

Azmiezas said...

Geramnya tgk gambar nabila kecik2..cute..n tembam gitu...

Tak lama lagi nabila nak dapat kawan kan??..InsyaAllah