Wednesday, January 13, 2010

:+:Kenny Rogers..Red Day?:+:

Lunch td........ :P
Ayak..mkn kt Kenny Rogers pun mau cite kt blog ka??hahaha.......
Saya suke.... :P

Bile terpandang promosi ni...ceng..ceng...
Disamping terbayang2 banana muffin...
Jadinye..kene la g mkn.... :P ...

Sebenarnye xde la pakai baju merah pun...
semua yg g x pakai baju merah....
tp....g jugak la kan.....
sbb nk mkn muffin....

Smpai2 je kt cna...kitorg lum ckp ape2 pun lg...
Budak yg jaga tu dh ckp... " kak..ari ni kite bg free Quater Meal..".......
Bagus ek...x pakai baju merah pon..hahaha..tp budak tu kate..ade merah skit2 pon bole la..
X kisah la baju ke ape ke..hehe..ade ke gitu...
Pastu katenye lg...sebenarnye mmg nk bg free ari ni......
So..ape lg...hehe...

Mcm biase kan....3 dish...pilih baked bean,marsh potato n pasta salad....
Ayam pepper.. :P ..Air..iced chocolate...
Jemput mkn..........

Muffin yg menjadi idaman...huhuhu...

Klau agak2 malas nk masak dinner nti..leh la ajak hubby g plak..he..
Tp slalu sgt mkn pun x best la...rasa mual..kdg2 bole la...
tp muffin itu tetaaapppp menjadi pojaan hatiku.......

^_^

10 comments:

Ain said...

kalau hubby akak tengok nie, mau meleleh air liur....huhuhu...

kesian dia, dah dua bulan teringin makan kenny rogers, tapi tiap kali kami pergi selalu full....

untungnya kalau pergi hari ni kan... sayang plak kat sini takde kenny rogers terdekat... paling dekat pun kuantan sana nun....

Azmiezas said...

Ina..tq for sharing..

so mlm ni boleh off kitchen, yahoo...

iNa said...

kak Ain..jauh ke??
aiseh.....kene g weekend la kan.. :)

Kak azmiezas..
welcome kak....
jom kenny rogers..he..

Rinna said...

Aduyai..sodapnyo Ina.. nak kena pergi makan nie.. :)

zarin said...

alaaa..sedapnyaaaa kenny rogers..i suka tp husband tk suka ayam dia, muffin dia suka la pulak..jadinya memang jarang betul makan kat sana :(

Nana said...

esk sure ramai lg blogger wat en3 psl keny rogers ehehe td pon g mkn keny rogers pas blk koje dgn semangat pkai bj merah

LiAnA said...

KR ni kalau mkn sekali sekala sedap gak heheh... tp betullah muffin dia sedap... kdg akak tak mkn pun kat situ just gi kaunter tapau muffin je dh hehe

Yatie said...

sedapppppppppp nyer....

ikiqzana said...

ni yg jeles ni ina dpt mkn kt KR.. smlm g sana mak aii ramai tul org... nasib la x teringin sngt... huhuhu.

eynda said...

Dah lama tak makan kat KR...tak pakai baju kaler merah pun dapat promosi tu jugak ek...kalau ada delivery kan best....calling2 je malam ni haha...