Tuesday, August 23, 2011

..::akhirnya..............::..

Salam 23 Ramadhan...
bila eh cite nak g mkn Nasi Arab Damsyik tp tak dpt tu??emm..
ha..ptg td dpt la jgk merealisasikan impian berbuka puasa...ahahah..*sila suka smbil tepuk2 tangan....

Gigih tau..pukul 3 dah call nak booking seat......booking tmpt duduk bersila lagi..yela,ko tau je la kan anak dara kenit aku tu, adui..bukan tau duduk diam..sorang tak tau duduk diam sorang lagi tak tau diam..ha,pakej!! complete kan??

Budak yg amik booking tu suruh dtg awal dlm pukul 6.30....sbb order tak amik lg kan..

Pix ni..mmg sengaja amik muka mama skit2 je ek...ekekeke..

 
Hanna plak yg nmpk sipi2...hehe...

 
Dah smpai................

 
Mmg sentiasa penuh...

 
Klau bukan musim puasa..pernah gak la makan kt sini..baru 2,3 kali kut....

Booking tmpt duduk dalam..bersila.....emm..dpt seat tgh plak..huhuhu..baru terbyg2 nak bersandar2 kt sinun..hehehe....Ada tmpt duduk biasa, tp tau2 je la ada anak dara kenit ni, duduk bersila lagi selesa..mudah nak melayan si kenit..

 
Apakah??ini adalah perencah2 tambahan sambil makan nasi arab nanti..

 
Yg ni anak dara kenit tak tau duk diam..

 
kakak peluk adik...suruh adik duk diam2...tp adik punya meronta smpai kakak tak larat nak peluk lagi...

 

 
eh..malu2 plak..ekekeke...

 
Nabila snap...

 

 
Adik dah manjat atas meja dah..nasib la makanan tak smpai lagi..

 

 

 

 
Air...shai panas & shai sejuk......ala2 teh pudina tu je..

 
Yg ni air import dari arab........kt kedai ni semua air2 kotak import dari arab..

 
ha..gigit la kotak tu dik...gigit..gigit...

 
Nasi arab..........ayam+kambing...yummy..

 
Kambing sgt best..lembut je..

 
Yg ni penambah perisa...nak letak boleh...tak letak pun boleh..

 
Balik dr mkn2....sggh bazaar........Nabila nak beg Angry Bird ni........semuapun Angry Bird..

 
Jalan punya jalan sampai umah dkt2 pukul 11.........semua adalah kepenatan... :)

mood --> adui......takde mood tau nak g keje..sbb dah terbayang2 nak balik kampung..raya!!raya!!raya!!

1 comments:

Fitri Senin said...

salam perkenalan..
salam aidilfitri

http://fitribintisenin.blogspot.com/